Qui som

BCNmultimedia és una editorial multimedia infantil i juvenil fundada l’any 1994 per un escriptor de literatura infantil i un informàtic.

A BCNmultimedia hem publicat contes per a nens amb molts formats diferents: en disquets, en CD-ROM, en DVD, per Internet i ara també per dispositius mòbils com l’iPhone, l’iPod Touch, l’iPad, el Kindle o els smartphone i tablets amb Android.

A les persones que treballem a BCNmultimedia ens entusiasma la literatura infantil il·lustrada i voldríem transmetre-us l’afició i el gust per la lectura d’aquests llibres.

Respectem molt els arguments i els dibuixos tal com els seus autors els han pensat, per això no afegim als nostres llibres ni animacions, ni veus, ni música que puguin distreure la lectura. Els nens ja tenen accés a prous continguts audiovisuals de qualitat. Tampoc hi trobareu ni jocs ni propostes interactives; qui vulgui jugar ja trobarà molts jocs interessants a les botigues dels dispositius mòbils.

Per això la tria de llibres que us presentem, i que anirà creixent en el futur, és una tria de qualitat. El nostre equip de pares, mestres i pedagogs han seleccionat acuradament els arguments i les il·lustracions.

Entre els Contes dels Nens no hi trobareu títols de pur entreteniment. Cada llibre té diversos nivells de lectura, tots cerquen alguna cosa més. Us animem a descobrir-ho des de la lectura en família, la lectura compartida i el diàleg amb els vostres fills.

Esperem que els Contes dels Nens us proporcionin moltes estones de diversió intel·ligent i culturalment enriquidora.

L’equip de Contes dels Nens