7 nous títols als Contes dels Nens!

Tandem se suma al projecte de Els Contes dels Nens amb 7 nous títols:

El Temps
I si un dia fores una xiqueta curiosa que decideix preguntar què és el temps? T’adonaries que és una cosa que tots compartim, però que sentim de maneres molt diferents.

Les coses que guarde
“Les coses que em semblen importants, les vaig posant totes dins del meu cap, però n’hi ha d’altres tan especials que m’estime més guardar-les en un altre lloc…”.

Mare, bracet!
Extraordinari text sobre la gelosia infantil, molt ben il·lustrat amb els dibuixos clars, tendres i expressius que caracteritzen l’estil de Teresa Giménez.

La rata Marieta
En aquest conte coneixerem el personatge de la rata Marieta que no para mai quieta.

Marieta somia
Cada nit Marieta somia amb un personatge dels contes populars més coneguts.

Marieta cuinera
“Quan Marieta té fam no pega cap bram. Es posa un davantal i fa un menjar com cal”. Amb aquest conte descobrirem les habilitats culinàries de la nostra amiga.

Marieta i el Cap d’any
Quan arriba el cap d’any Marieta saluda i recorda tots el mesos passats al llarg de les estacions, amb les seues festes, tradicions i sorpreses. Un regal bonic per aprendre la roda del temps.

 

Els trobareu a les col·leccions Joies de paper i La rata Marieta.

Aquestes i moltes d’altres històries us esperen cada dia a Els Contes dels Nens, una app que us permetrà compartir hores i hores de lectura amb els més petits i fomentar el seu gust per la lectura. No us els perdeu!